Choď na obsah Choď na menu
 


školský rok 2020/2021

Školská súťaž dychových drevených nástrojov 

Výsledková listina - I. kolo - Zobcové flauty hrajú ľudové piesne

 

Úspech na Celoslovenskej súťaži

Dňa 2.12. 2020 sa v Bratislave uskutočnil 12.ročník celoslovenskej klavírnej súťaže Mladí klaviristi. Súťaž organizuje každé dva roky ZUŠ Eugena Suchoňa a chceli by sme touto cestou vyjadriť uznanie a poďakovať usporiadateľom súťaže za výborné zvládnutie organizácie a priebehu súťaže aj za týchto náročných podmienok, v ktorých sa celá naša spoločnosť nachádza. 
Za našu ZUŠ  Nové Zámky sa súťaže zúčastnila talentovaná mladá klaviristka Karolína Brandová ( pedagóg Mgr.art. Jana Zanis) a zo súťaže si odniesla krásne 1.miesto. Karolínke srdečne blahoželáme a želáme do budúcnosti veľa ďalších úspechov. 

 

Námestie žije umením

 

img_20200911_152055.jpg

V piatok a sobotu 11. a 12.9.2020 Hlavné námestie Nových Zámkov ožilo umením v rámci projektu „Vzdušné Zámky 2020“. V piatok od 14.00 sa na krásnom pódiu, zdobenom esteticky vymaľovanými dáždnikmi predviedli žiaci našej Základnej umeleckej školy hrou na rôznych hudobných nástrojoch, spevom, ale aj tancom. Podujatie začalo príchodom rytmického súboru „Palička“ z opačnej strany námestia, pokračovalo podmanivými melódiami akordeónu, maľovaného klavíra, spevu, gitary a dychového súboru „Píšťalôčka“. Šikovné žiačky súboru Lurex očarili ladným tancom a pantomímou.

Všetkým účinkujúcim ďakujeme za prípravu programu a za spríjemnenie víkendu.

fotogaléria